WOK! ASIAN STREETFOOD

Recentebeoordeling


4 sterren uit 177 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij WOK! Asian Streetfood. Meer weten? Ontdek meer

18 nov 2022 om 21:06 Niet super bijzonder en beetje weinig saus en groente.
17 nov 2022 om 20:31 Erg lekkere vegan opties. Ook de sambal is verrukkelijk.
16 nov 2022 om 20:07 Delivery was fast, however not the food we ordered.
15 nov 2022 om 20:51 The food used to be very good but this time it was mediocre and the portion is small.
5 okt 2022 om 19:35 Snel bezorgd en lekkerrr
8 sep 2022 om 22:26 Goede vegan opties. Gezond en erg lekker. Vooral met de sambal van het huis. Wij zijn fan van de Tornado Tempe en Chinese Broccoli. Snelle en vriendelijke bezorging.
6 sep 2022 om 23:23 Aan de teack-and-trace te zien had de bezorger moeite om mijn adres te vinden. Het eten was daardoor niet heel warm meer. Het smaakte wel goed, alleen had ik voor deze prijs toch een wst grotere portie verwacht.
3 aug 2022 om 12:22 Zoals altijd lekker. Of je nou op locatie eet of thuis. De mensen van het restaurant zorgen ervoor dat je lekker eet. Kijkend naar de prijs en of het buikje vol zit. Dan kan beter.
1 aug 2022 om 11:00 Te prijzig voor de hoeveelheid die je krijgt.
17 jul 2022 om 14:36 Zeer matig eten. Niks speciaals.
14 jul 2022 om 20:26 Verkeerder gerecht en verkeerde rijst geleverd!